Sådan kommer du i gang med muaythai som sport

De fleste ved nok ikke hvad muaythai er, når man bare nævner ordet for dem, men kigger man ind i kampsportens verden, så er det faktisk et ord de fleste kender. I det mere almindelige sprog så bliver det ofte kendt som thaiboksning i stedet, som er en type af kampsport som er op til 500 år gammel og er meget udbredt i specielt Thailand, men har i den seneste periode også oplevet et stort fremskridt i Europa og specielt i Danmark har den fået en god grobund, så der nu er adskillige steder, hvor denne unikke og traditionsfyldte kampsport kan dyrkes.

Find den lokale klub

Afhængig af hvor i landet du befinder dig, så er der ikke altid lige en muay thai klub, som du bare kan gå ned og melde dig ind i. Det er der ofte ikke så meget at gøre ved, da det oftest kræver, at man træner sammen med andre og bliver vejledt, hvis man vil opnå resultater. Størstedelen af Danmark ligger dog inden for rækkevidde af sådan et center, så det er bare med at fyre op under en søgemaskine og så få fundet en adresse. På deres hjemmesider vil man ofte kunne finde nogle introkurser eller et telefonnummer/mail, som man kan kontakte, hvis man gerne vil høre mere om at melde sig ind. Det bliver ikke mere simpelt, end at hvis man gerne vil være med, så ringer man bare derned og siger, at man gerne vil være med. Oftest må man forvente en eller anden form for medlemsgebyr, hvis ikke man allerede får ydelsen tilbudt gennem f.eks. en arbejdsplads eller fritidsaktivitet. Det er dog ofte et meget beskedent beløb og bestemt en lille investering med et stort afkast i længden. Du kan læse mere om klubber og muaythai her: http://www.fightnews.dk/klubber/

Vær klar på at give den 100%

Når man melder sig til sådan en type kampsport og skal til at begynde på muay thai, så er det ikke kun kroppen der skal være forberedt. Du skal nemlig også være klar på hvad der skal ske oppe i hovedet. For hvis ikke du er klar til at give den alt hvad du har, så får du heller ikke de samme resultater. Glem hvad andre tror og hvad de synes om din hobby. Kampsport er noget man gør for personlig udvikling og for at komme i fysisk form – eller mange andre grunder. Husk bare, at du skal gøre det for dig.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Powered by WordPress | Designed by: best suv | Thanks to toyota suv, infiniti suv and lexus suv