Kampsport I København

Der er mange kampsportklubber rundt omkring i landet. I københavn er der et stort udvalgt af klubber inden for forskellige slags kampsportstyper, som man ikke altid kan finde i de mindre byer, og så er mange af klubberne naturligvis også større i København, med rigtig gode faciliteter.

Muligheder i København
I København er der den største mængde af muligheder, når det gælder de forskellige typer af kampsport, man kan udøve. Blandt andet er det det eneste sted i Danmark, hvor man kan gå til Tai Chi. Tai Chi er en kampsport, der i modsætning til de fleste andre, fokuserer rigtig meget på sindet og styrkning af kroppen, men meget langsomme bevægelser i en serie.
Hvis man synes det lyder interessant at arbejde med våben, kan man også gå til fægtning. Der er flere fægteklubber rundt omkring i København, og man kan gå til det helt fra barnsben af. Der er også nogle klubber, hvor man kan gå til flere forskellige kampsport.

Der er også mange bokseklubber, heriblandt også thaiboksning og kickboxing. Alt efter hvor man bor i København, er der flere forskellige klubber, så man kan vælge den klub, der ligger tættest på. I hele Danmark er der aller flest karateklubber, og København er ikke en undtagelse. I resten af Danmark er der dog også en del byer, som faktisk har mere end én karateklub. Er man dog mere til at sparke og kæmpe, er der mulighed for at gå til taekwondo. Der er endda også mulighed for at dyrke kung fu. Kan man godt lide at lære om kast, er der også ju-jitsu, judo og aikido. Og kan man godt lide en mix af forskellige moderne kampsport, så er Mixed Martial Arts en kampsport, som hurtigt vokser i popularitet – du skal til MMA som det også kaldes bruge mma udstyr. Der er også kampsport, som ikke bliver dyrket særlig mange andre steder i Danmark, såsom wing tsun, manma, dai ki haku og kenpo. Der er ikke nogen højskole for kampsport i København, der bliver man nødt til at køre ned til Præstø.
Større sale – gode faciliteter

Vi oplever tit, at det er i København, hvor det hele sker. Ofte må kampsportudøvere på højt niveau tit ende med at tage til København, for at få bedre muligheder når det kommer til deres træning. Der er ofte bedre faciliteter og større sale, og træningen er meget fokuseret. Og så er der ofte også flere træninger at tage af, da der er flere udøvere og naturligvis også flere trænere. I mindre byer er der for det meste ikke lige så mange træninger af komme til, da der ikke er mulighed for at få nok kvalificerede trænere, eller simpelthen fordi der ikke er nok efterspørgsel. Især når det kommer til de mere populære kampsportstyper, så finder det problem ikke sted i den grad i København.
Vil man også gerne kæmpe professionelt, kræver det en god træner såvel som gode faciliteter. Inden for nogle kampsport er der også teknikstævner, hvor at præcision er meget vigtig, og dermed kan det være svært at finde en kvalificeret træner, hvis det er på meget højt niveau. I mange mindre byer er der heller ikke mulighed for at udøve visse discipliner, igen på grund af manglen på efterspørgsel.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Powered by WordPress | Designed by: best suv | Thanks to toyota suv, infiniti suv and lexus suv